De NRS biedt puur rijplezier in nostalgische rally's

Er is niets mooier dan met je klassieker, of het nu een 2CV of een Ferrari is, over echt mooie weggetjes te rijden en de auto te gebruiken waarvoor je 'm eigenlijk hebt: je plezier.
Al vele jaren maakt de NRS het mogelijk dit soort avonturen op een verantwoorde manier te realiseren.
Bij de NRS gaat het om de sfeer, dus géén raceoveralls en integraalhelmen en in de auto's geen rolbeugels of hoofdstroomschakelaars.
Deelname aan de rally's is mogelijk met een klassieker, cabrio of eigentijdse auto.

De NRS kent begunstigers, donateurs en leden van de Nostalgische Rallysectie.
Zij ontvangen het tijdschrift Avontuurlijke Klassiekers en hebben afhankelijk van hun status voorkeursrecht bij inschrijving en recht op service tijdens de rally's.

Agenda 2016:

18 t/m 22 mei 2016: Vogezen Classic Toerrally
4 daagse VCT, Tour des Vosges of TomTom des Vosges

Schitterende en sportieve panoramaroutes door de woeste en dunbevolkte Vogezen, over vele bergweggetjes en onbekende hoge passen. Start in de Elzas, een culinaire wijnstreek met beeldige oude vakwerkhuizen. Keuze uit Nostalgisch kaartlezen, Bol-Pijl Routeboek of zelfs via TomTom of volgen van het Gids-Team. Eerste overnachting in de Elzas, daarna 3 nachten in hetzelfde hotel aan de promenade langs het meer te Gérardmer.

Folder Vogezen Classic Toerrally 2016
Aanvullende informatie Vogezen Classic Toerrally 2016
Inschrijfformulier Vogezen Classic Toerrally 2016
Algemene informatie NRS

17 t/m 25 september 2016: Alpen Classic Toerrally
8 daagse Alpen Classic en TomTom des Alpes

Nostalgisch toeren door de Franse Alpen. Eerst over toeristische routes door de Jura naar het ‘Venetië van het Noorden’: Annecy. Dan via Olympisch wintersportoord Albertville over prachtige Alpenpassen naar de finish bovenop de Mont Blanc (3842 m). Keuze uit Klassieke(r) kaartleesrit of lekker toeren in eigen tempo via Routeboek of TomTom. Uitstekende hotels en perfecte diners. Als proloog een extra 3-daagse aanlooproute vanaf Luxemburg (15-17 september).

Folder ATR 2016
Aanvullende informatie ATR 2016
Inschrijfformulier ATR 2016
Algemene informatie NRS

Clubritje - herfsttochtje

Met de voorbereidingen van een meerdaags tochtje langs de beeldige stadjes langs de Duitse Märchen Strasse wordt begonnen zodra de drukte rond de komende tochten naar de Vogezen en de Alpen achter de rug is. Of de tocht in de herfst van 2016 of voorjaar 2017 wordt gehouden is nog onzeker, gezien de grote belangstelling voor de herleving van de VCT naar de Vogezen.