Kies voor rijplezier in ontspannen toerrally's of voor veel en vlot rijden in nostalgische kaartleesrally's

Er is niets mooier dan met je klassieker, of het nu een 2CV of een Ferrari is, over echt mooie weggetjes te rijden en de auto te gebruiken waarvoor je 'm eigenlijk hebt: je plezier.
Al vele jaren maakt de NRS het mogelijk dit soort avonturen op een verantwoorde manier te realiseren.
Bij de NRS gaat het om de sfeer, dus géén raceoveralls en integraalhelmen en in de auto's geen rolbeugels of hoofdstroomschakelaars.
Deelname aan de rally's is mogelijk met een klassieker, cabrio of eigentijdse auto.

Agenda 2018:

Maart t/m juli 2018: 4 Clubritjes
22 t/m 25 maart 2018: 4 dagen Luxemburgse Ardennen
2 t/m 6 mei 2018: 5 dagen Monschau-Rursee-Ahrdal
30 mei t/m 3 juni 2018: 5 dagen Cochem aan de Moezel
1 t/m 6 juli 2018: 6 dagen Deutsche Weinstrasse Hunsrück - Pfalz - Vogezen


Keuze uit 4 kleinschalige toertochten naar allerlei bekende toeristische bestemmingen vlak over de grens of soms ook in ons eigen land, met ruim tijd voor bezienswaardigheden en terrasjes langs de route. Bij alle clubritjes is er keuze uit rijden met TomTom-aanwijzingen, Bol-Pijl-Routeboek of Recreatief of Sportief kaartlezen. Met als extra het NRS Toerrally-Kampioenschap 2018 (beste resultaten uit 3 evenementen)

Flyer Clubritjes 2018
Aanvullende flyer Clubritjes 2018
Inschrijfformulier Clubritjes 2018

6 t/m 8 april 2018: Safari Toerrally
3 dagen Rondje Zuiderzee

Dit prachtige rondje Zuiderzee loopt via VOC schip Batavia en de beroemde natuur van de Oostvaardersplassen en de Weerribben langs gezellige vissershavens, pittoreske dorpjes zoals Giethoorn, oude stadjes en kastelen, met tot slot een rit over de Afsluitdijk naar Medemblik.
Keuze uit het complete Safari-arrangement of inhaken/afhaken per onderdeel.


Flyer en inschrijfformulier Safari Toerrally 2018

19 t/m 23 september 2018: Vogezen Classic Toerrally (VCT)
5 daagse VCT/Jurassic

Mooi en sportief toeren dwars door de beeldschone Jura en het Massief van de Chartreuse, met pittige bergpassen en smalle rallyweggetjes. De route loopt over de Col du Grand Colombier (1501 m), die vanaf de talloze hairpins een overweldigend uitzicht biedt. Geniet onderweg van de steile canyons, de prachtige panoramaroutes, de luxe badplaats Aix-les-Bains en een bezoek aan de Abdij van de Chartreuse, waar heerlijke likeuren worden gemaakt.
Keuze uit Sportief en Recreatief kaartlezen, waarbij de resultaten extra zwaar meetellen voor het NRS Toerrally-Kampioenschap 2018 (beste resultaten uit 3 evenementen). Maar de routes zijn ook geheel via een Routeboek en/of TomTom-instructies te rijden. Wie zelf navigeren te lastig vindt of niet met eigen auto kan of wil, kan aanhaken bij het loodsteam of kosteloos meerijden met het Seniorenbusje.


Folder Vogezen Classic Toerrally 2018
Inschrijfformulier Vogezen Classic Toerrally 2018
Algemene informatie NRS voor de VCT

19 t/m 21 september 2018: Proloog Tour des Alpes & Alpen Classic Marathon
3 daagse aanlooproute in de Jura, gecombineerd met de gelijktijdige VCT/Jurassic

Aantrekkelijke en rustige aanlooproute door de beeldschone Jura, als voorprogramma op weg naar de Alpen. Deze proloog wordt welhaast een zelfstandig 3-daags evenement. De route gaat langs het mooiste oude ommuurde vestingstadje St Ursanne en via sportieve routes door indrukwekkende canyons. Na de zware Col du Grand Colombier (1501m) met vele hairpins en prachtige panorama's volgen 2 dagen toeren door de bergen rond de luxe badplaats Aix-les-Bains.
Keuze uit relaxed toeren zonder verdwalen, te rijden als Bol-Pijl-Routeboek en/of via TomTom-instructies, of via eenvoudig Recreatief kaartlezen, meetellend voor het NRS Toerrally-Kampioenschap 2018.


21 t/m 29 september 2018: Tour des Alpes
9 daagse Tour des Alpes & Alpen Classic Marathon

Heerlijk toeren door het zuidelijk deel van de Franse Alpen en het noorden van Italië. Met een groot aantal beroemde Alpenpassen zoals de Col du Galibier (2646m), maar ook totaal onbekende passen en bergweggetjes. Inclusief picknick op de allerhoogste pas van Europa (Cime de la Bonette, 2860m) en 4 nachten aan het heerlijke Lago Maggiore en de bergen met hun sportieve rallyweggetjes daaromheen. Keuze uit Sportief en Nostalgisch kaartlezen of lekker in eigen tempo rijden via Bol-Pijl Routeboek of TomTom.
Naar keuze lekker in eigen tempo rijden via een Bol-Pijl-Routeboek, of relaxed geheel via TomTom-instructies. Daarnaast keuze uit Sportief, Recreatief of Nostalgisch kaartlezen, waarbij de resultaten extra zwaar meetellen voor het NRS Toerrally-Kampioenschap 2018 (beste resultaten uit 3 evenementen). Wie zelf navigeren te lastig vindt of niet met eigen auto kan of wil, kan aanhaken bij het loodsteam of meerijden met het Seniorenbusje.


Folder Tour des Alpes 2018
Inschrijfformulier Tour des Alpes 2018
Algemene informatie NRS voor de Tour des Alpes